lauantai 14. tammikuuta 2012

MAKE IT UP







Aion tehdä tanssiaismeikkini itse. Luotan itseeni tässä asiassa mielestäni tarpeeksi ja uskon tietäväni itse parhaiten, mikä minulle sopii. Olen suunnitellut käyttäväni Diorin Incognito- tai Spring Bouquet-palettia, jotka on molemmat esitelty Ostoslakossa. Violetin eri sävyilläkin olisi hauska pelailla, sillä ne korostaisivat parhaiten silmieni väriä ja mustan puvun kanssa saisi meikki kyllä ollakin vähän värikkäämpi. Ja jos tosiaan laitan ne lasit, silmämeikistä kannattaa varmaan tehdä melko voimakas. Ajattelin huulimeikiksi jonkinlaista lip stainia, esim Goshin tai Max Factorian 'tussikynää'. Tekisi mieli kokeilla myös siskolta joululahjaksi saamaani Lancomen huulipunaa, jonka sävy on tumma 'vadelmanpunainen' Daring Rose. Toisaalta liian tumma huulimeikki vanhentaa ja näytän jo valmiiksi vanhemmalta kuin olenkaan. Pitäänee katsella ja kokeilla.
No, saatan tarvita vielä apua pohjustuksen, ripsien ja kulmakarvojen kanssa. Entä jos ostankin väärän sävyisen meikkivoiteen tai se kuivattaa ihoani tai saa sen rasvoittumaan entistä pahemmin? Entä jos mineraalipohjustus ei ole tarpeeksi peittävä? En osaa kiinnittää tekoripsiä puhumattakaan ripsinipuista ja viimeksi kun piirsin itselleni kulmakarvat... no, sanotaanko vain ettei ollut mikään nätti näky. Pitäisiköhän ne värjäyttää?

I'm probably going to do my prom make-up myself. I'm thinking of using Dior Incognito or Spring Bouquet, I already own both of those. Then again, purple would look really good with my eye colour and it would fit the black dress beautifully. I could also use silver to match the embellishment. But if I end up wearing my glasses the eye make should be somewhat darker than the classic prom look. But I think I'm going to need some help with my eyebrows, lashes and foundation.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti