perjantai 13. tammikuuta 2012

M☺I

Eka postaus on aina se hankalin. Haluisin jo kirjoittaa esim. vanhojentanssipuvun etsinnästä, mutta esittelypostaus tuntuu jotenkin välttämättömältä.

Photobucket Pictures, Images and Photos
Ok näytän aika ilkeeltä tässä...

Oon pistänyt pystyyn kaikennäköisiä blogeja varmaan vuodesta 08, mutta kuten voitte päätellä, yksikään ei ole kestänyt. Ellei siis lasketa tumblria, joka on kestänyt käytössä jo kolmisen vuotta, vaikka useampia on tullut tehtyä. En oikein tiedä miten ylläpitää blogia useita kuukausia putkeen kyllästymättä siihen jollakin saralla. En ikinä joko kirjoittanut tarpeeksi tai kirjoitin vain kaikenlaista tyhmää. Kuvapuoleen en pahemmin ole panostanut, vaikka juuri sen pitäisi olla mun ominta alaa. Nyt siis pyhästi vannon panostavani bloggaukseen sen verran, että teen vain postauksia, jotka miellyttää mua täysin. Ei niin väliä, vaikka aihepiirit olis suoraa jostain massablogista, kunhan oon ite tyytyväinen kuvakokonaisuuksiin ja en pidä kirjoitelmiani jotenkin huonoina, turhina tai liian tekotaiteellisina.

Toivottakaapa onnea.

I kind of promised myself to actually put some effort in blogging so here it goes! I'll try to write better and make posts I would want to read instead of the boring remarks on things I've bought lately etc.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti